Home » Promo » Promo Ramadhan 2016

Promo Ramadhan 2016

Mendidik anak-anak berpuasa semestinya satu pengalaman yang agak mencabar. Sebagai ibubapa, kita sememangnya memerlukan kesabaran, keyakinan dan istiqamah untuk mendidik mereka berpuasa.

Namun ia menjadi mudah sekiranya kita tahu bagaimana caranya. Selain daripada bersahur, anak-anak juga memerlukan Energy Booster untuk mengekalkan tahap tenaga dan kecergasan mereka sepanjang hari berpuasa. Sebab itu, sebagai ibubapa, kami menyarankan anda untuk memilih Qaseh Gold Junior sebagai teman mereka berpuasa.

Mengapa Qaseh Gold Junior?

Kecergasan Fizikal

Qaseh Gold Junior dirumuskan khas dengan ‘superfood’ kurma & madu berkualiti tinggi yang juga diiktiraf sebagai ‘high energy food’. Kaya dengan glukos & fruktos semulajadi untuk membekalkan tenaga segera. Kurma istimewa dalam Qaseh Gold Junior juga mengandungi serat bagi membantu anak-anak memiliki stamina yang berpanjangan sepanjang hari berpuasa. Insya Allah, anda tidak akan dengar lagi “mak, nak puasa setengah hari boleh?”…qaseh gold junior

Tahan lapar

Bersahur dengan makanan yang betul akan membantu anak-anak menahan lapar sepanjang hari berpuasa di samping mengurangkan risiko gastrik. Insya Allah, anda boleh melatih mereka untuk berpuasa penuh 30 hari pada tahun ini! Cubalah Qaseh Gold Junior!

qaseh gold junior anak sihat

 

Mencerdaskan Minda

Ramuan makanan Sunnah Qaseh Gold Junior dengan tambahan badam, menyokong kecerdasan minda anak-anak, membantu mereka memberikan penumpuan terhadap pembelajaran & tidak mengantuk di dalam kelas biarpun berpuasa, insya Allah! Mungkin kawan-kawan mereka akan ‘jealous’ dengan mereka!

qaseh gold junior

 

Kekuatan Sistem Imun

Jika anak-anak sihat, sudah tentu lebih mudah bagi mereka berpuasa. Tahap kesihatan mendorong tubuh badan untuk lebih bersemangat untuk melakukan sesuatu. Gabungan makanan Sunnah yang bercirikan anti oksidan menyokong kekuatan sistem imun anak-anak untuk melawan jangkitan penyakit, insya Allah!

qaseh gold junior menguatkan sistem imun

 

Bersempena dengan bulan yang mulia ini, kami ingin memberikan segala ruang dan peluang untuk anda menghadiahkan sebuah pengalaman Ramadan yang lebih bermakna kepada anak-anak anda.

Bagi merealisasikan hasrat tersebut, kami berbesar hati memberikan diskaun sebanyak RM10 bagi setiap botol Qaseh Gold Junior sepanjang bulan Ramadan yang mulia ini.

Sila klik promosi di bawah untuk mendapatkan diskaun anda sekarang!

speciAL-PRICE

error: Sorry, untuk kegunaan Empayar Qaseh Group Sahaja! PM En Azlan